Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A korábbi City csatár Milánóba kerülhet

A Manchester City korábbi támadója a hírek szerint Olaszország felé veszi az irányt – ügynöke már a milánói kérőkkel tárgyal.

Kép: valencia.eldesmarque.com

Kép: valencia.eldesmarque.com

Az AS arról adott hírt, hogy Alvaro Negredo eligazolhat Spanyolországból. A City korábbi játékosa idén a Valenciában próbálkozott, ám a botrányosan teljesítő csapatban nem tudott alapemberré válni – Alcacer valamivel több lehetőséghez jutott.

Mivel a Valencia semmilyen európai kupában nem lesz érdekelt jövőre, ezért természetesen ő is felméri a lehetőségeit a piacon, hogy hol folytathatná.

A legfrissebb hírek szerint a menedzsere jelenleg Milánóban tartózkodik, ahol a két városi riválissal tárgyal. Egyfelől az AC Milan jöhet szóba, ahol Carlos Bacca elvileg távozik, így lesz egy megüresedő hely – de a Milan a Valenciához hasonlóan lecsúszott az európai kupás helyekről.

Valamivel nagyobb esélyekkel indulhat az Inter, ahol Icardi távozása tűnik valószínűnek (elvégre elég sokan szeretnék őt megszerezni). Az ő helyére ideális választás lehetne Negredo, akit 8 millió euróért akár meg is lehetne szerezni.