Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Argentin sztáredző lehet Dzsudzsák új mestere?

Ugyan még távolról sem dőlt el Dzsudzsák Balázs sorsa, az egyre biztosabbnak látszik, hogy a magyar válogatott csapatkapitánya távozik a Bursasportól. Hogyan tovább?

Marcelo-Bielsa-Marseille

Dzsudzsákért állítólag már jó ideje élénken érdeklődik a Lazio csapata, amely klubnál egyelőre elég képlékeny még minden, lévén kinevezett vezetőedzője sincs még a gárdának.

Természetesen pletykák már vannak a rómaiakat tekintve, ugyanis állítólag a legesélyesebb az edzői posztra a 60 esztendős Marcelo Bielsa. A korábbi argentin válogatott kapitány 2015 nyara óta munkanélküli, és sohasem tagadta, hogy egyszer szeretne az olasz bajnokságban is dolgozni. Nos, most erről szólnak a hírek, illetve a Galatasaray érdeklődéséről is.

A „Loco” becenévre hallgató szakember értesüléseink szerint nagyon unatkozik, és bár a tárgyalások zárt ajtók mögött történnek, nagyon jó eséllyel pályázik a Lazio kispadjára. Tudomásunk szerint Bielsa a hétvégén érkezik az olasz fővárosba, hogy pontot tegyen szerződtetése végére. Ha ez sikerül, akkor pedig jöhet az átigazolási piac, ahol akár Dzsudzsák is belekerülhet a kalapba.

Balogh József