Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Simeone: “Nehéz elmondani, mit éreztem Milánó után”

Az Atletico Madrid csapatának edzője, Diego Simeone Ausztráliában mesélt a Tottenham elleni felkészülési meccs előtt arról, hogy milyen érzések kavarogtak benne egy újabb vesztes BL-döntő után. 

1469708752_287546_1469710279_noticia_normal

Forrás: AS.com

A BL-döntős emlékeket azután hozta fel, miután a motivációjáról kérdezték. Elmondása szerint elveszteni egy újabb döntőt, olyan volt, mint maga a halál.

“Nem tudom szavakba önteni, hogy mit éreztem Milánó után. De most már sokkal erősebbnek, motiváltabbnak és lelkesebbnek érzem magam, és ez minden egyes edzéssel csak jobb lesz. Most a felkészülési szezonra kell koncentrálnunk, véglegesíteni kell az érkezők és a távozók listáját és meg kell találnunk az erősségeinket, amiket felhasználhatunk a következő szezonban.”

Az argentin trénert arról is kérdezték, hogy elhagyja-e az Atlético Madridot, mivel nagyon sok hír jelent meg a távozásáról Milánó után.

“Soha nem beszéltem arról, hogy elhagyom a csapatot, nem is éreztem azt, hogy távoznom kellene. Nagyon nehéz elmagyarázni, hogy mit éreztem a döntő után. Számomra olyan volt, mint a halál és szükségem volt a gyászolásra. Most már készen állok bármire, ami jön.”

A sajtó sokszor említette a nevét az argentin válogatottal kapcsolatban is, hogy ő pótolhatná Tata Martinot. Habár most nem, de jövőben elgondolkodna a lehetőségen.

“Senki sem irányította Argentínát és egy klubot is egyszerre és nem én leszek az első. De a jövőben bármi megtörténhet. Sok edző szeretné vezetni a válogatottat, de nem tudják, mert kötik őket a klubszerződéseik.”

Szigeti Andrea