Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: Újabb magyar támadó a Palermóban – hivatalos

Nagyot fordult a világ a Puskás Akadémia válogatott játékosával, Sallai Rolanddal. A támadó egy évre kölcsönbe került a Balogh Norbertet is foglalkoztató US Palermo együtteséhez.

sallai_valogatott_DSC02796

Magyar társat kapott Balogh Norbert. Sallai Roland a Puskás Akadémiától kerül a szicíliai csapathoz egy évre, háromszázezer euróért. A rózsaszín-feketéknek opciós joguk van, hogy a kölcsön letelte után 2,5 millió euróért végleg megvásárolják a labdarúgót. Sallai májusban kötött szerződést a szerb Vlado Limecs nevével fémjelzett európai-hírű menedzserirodával. Az ügynökség korábban Dzsudzsák Balázst, majd Balogh Norbertet segítette külföldi szerződéshez,

Sallai negyvenhét NB I-es meccsen szerepelt, három gól, és hat gólpassz a mérlege. Első, és eddig egyetlen válogatott fellépésén Elefántcsontpart ellen szerepelt Bernd Storck válogatottjában.

Nagy Ádám után tehát a Puskás AFC fiatalja a második játékos, aki az Eb után váltott, és igazolt Olaszországba. Hogy mennyire él a lehetőséggel, már rajta múlik, illetve a szicíliai klub edzőjén/edzőin – ismerve a klubelnök hírhedt edzőváltásait.

Gavalovits Sándor