Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Trapattoninak van egy jelöltje az Inter edzői posztjára

Mostanában áll a bál az Internél. Jóformán már hat éve, de most ne ugorjunk ekkorát a múltba, maradjunk csak a jelennél. A csapat jelen helyzetében a 14. bajnokságban és az EL-ben is csak egy győzelme van két vereség mellett. Ergo mivel foglalkozik most Olaszország? Hát az edzőkérdéssel. 

andrea mandorlini

Frank de Boert nagyon nagy lelkesedéssel várták a milánói szurkolók. Bár nehéz eldönteni, hogy Mancini leváltását vagy a holland edző kinevezését ünnepelték meg jobban. Mindenesetre a szimpatizánsoknak és a vezetőségnek nagy elvárásai voltak az új trénerrel kapcsolatban. Ám eddig teljesen katasztrófa az, amit láthattunk a gárdától. Voltak jobb pillanatok, például a Juve legyőzése, de többségében ötlettelen és motiválatlan játékot produkál az együttes. Nem csoda, ha arról beszélnek már az újságok és a szakértők, hogy mégis ki lehetne a megoldás az Inter számára.

Pár nevet már bedobtak, de egyre különösen figyelmesek lettünk. Nem azért mert éppen a világ legmagasabban jegyzet edzője lenne, hanem azért mert egy egykori géniusz, Giovanni Trapattoni őt ajánlja mindenki figyelmébe:

“Az olasz bajnokság az egyik legnehezebb sorozat taktikai szempontból. Egy külföldi edzőnek lehetetlen nem nehézségekbe botlania. Amennyiben az Inter választás elé kerül, akkor Mandorlini lenne a legjobb opció véleményem szerint.”

Andrea Mandorlini legutóbb a Hellas Verona együttesét edzette. Igaz őket több mint öt évig.

BSZ