Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Német Kupa: Gomez góljával jutott tovább a Wolfsburg! – videóval

Az idei kiírás során rendkívül gyengén teljesítő VfL Wolfsburg a másodosztályú Heidenheim otthonába látogatott a Német Kupa szerdai játéknapján. Az összecsapás végén a “farkasok” örülhettek, hiszen Mario Gomez találatának köszönhetően továbbjutottak. 

d10cab8c-6d43-4010-acdc-107e5eaba21c

Heidenheim(II.) – Wolfsburg 0-1 (0-0)
Gólszerzők: – ill.
Gomez(49.)

Az első játékrész során nem született gól, ám a fordulás után gyorsan előnybe jutottak a vendégek. A 49. percben Seguin átadása után Mario Gomez talált be az ellenfél hálójába. A találkozó további részében egyik csapat sem volt eredményes, így az 1-0-ás Wolfsburg sikerrel zárult. 

https://www.youtube.com/watch?v=dyfBJkCOE3E

Astoria Walldorf(IV.) – Darmstadt 1-0 (1-0)
Gólszerzők:
Hillenbarnd(32.) ill. – 

A találkozó első találatára több mint fél órát kellett várni, ám ezt nagy meglepetésre nem a vendégek szerezték. A 32. percben Hillenbrand volt eredményes, a gólpasszt pedig Pellowski javára jegyezhettük fel. Az meccs állása nem változott, így Kleinheisler László csapata búcsúzott a kupából. 

Hannover(II.) – Fortuna Düsseldorf(II.) 6-1 (5-1)
Gólszerzők:
Sobiech(5.), Klaus(7., 34.), Harnik(15.,16.), Maier(54.) ill. Akpoguma(20.)
Kiállítás:  – ill. Schmitz(77.)

A hazai együttes már az 5. percben megszerezte a vezetés Sobiech révén. Nem sokkal később az előkészítésben jeleskedett a lengyel támadó, a gólt pedig Klaus szerezte. A 15., és a 16. minutumban egyaránt Harnik volt eredményes a Hannovernél. A 20. percben a vendégek kozmetikázni tudtak a meccs állás, Akpogumanak hála. A 34. minutumban még egyszer be tudott találni a hazai csapat, így a félidő 5-1-el ért véget. A szünet után visszavett a lendületből a Hannover, az 54. percben Maier szerzett még gólt a vendéglátók oldaláról. Az összecsapás tehát 6-1-es hazai győzelemmel zárult

Greuther Fürth(II.) – Mainz 2-1 (0-0)
Gólszerzők: Sararer(79.), Berisha(90.) ill. Cordoba(68.)

Az első félidő 0-0-ás döntetlennel zárult, majd a második játékrészben megváltozott a játék képe. A vezetést a vendégek szerezték meg a találkozó 68. percben, a gólt a csereként beállt Cordoba javára jegyezhettük fel. Sokáig nem örülhettek a Mainz játékosai, mivel a 79. minutumban Sararer révén egyenlítettek a hazaiak. A 90. percben Berisha révén fordítani tudott a Fürth, így végül ők jutottak a következő körbe.