Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Angol belharc a Juventus védőért – lapértesülés

Olasz sajtóhírek szerint egyre komolyan érdeklődnek a Juventus olasz válogatott védője iránt. A legfrisebb hírek szerint a Premier League-ből két csapat is szerződtetni kívánja a Juve védőjét.

Leonardo-Bonucci-Juventus1

Az olasz Tuttosport információi szerint a Juventus olasz válogatott védőjét Leonardo Bonuccit, az angol élvonalban szereplő Chelsea csapata mellett legújabban a Manchester City is kinézte. A manchesteriek komolyan a zsebükbe nyúlnának a védőért, és akár 60 milió eurót is fizetnének a torinóiaknak a rutinos védőért.

Bonucci 2010 óta szerepel a Juventus csapatában, ez idő alatt 207 mérkőzésen kapott lehetőséget és 13 gólt is szerzett. A rutinos védő pályafutását az Inter Milano csapatában kezdte, de nem sikerült a csapatba bekerülnie mindössze 1 mérkőzésen lépett pályára. 2007-ben a Treviso, 2009-ben pedig Pisa csapatának adták kölcsön a milánóiak, majd a 2009 és 2010 közötti időszakot a Bari csapatában töltötte. 2010-ben a Juventus 15,5 millió euróért szerezte meg és négy évre írt alá a torinóiakhoz.

Bonucci szerződése 2020 júniusáig szól a Juventus együtteséhez és a transfermarkt portál a védő piaci értékét 40 millió euróra becsüli.

Forrás: Tuttosport