Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Scholes: “A United bárkit képes legyőzni az EL-ben!”

Február 16-án folytatódik az Európa-liga 2016-2017-es kiírása. Így értelemszerűen megkezdi szereplését az egyenes kieséses szakaszban az angol Manchester United is, amely a francia Saint-Étienne-t fogadja csütörtök este az Old Traffordon. A “Vörös Ördögök” egykori legendás középpályása, Paul Scholes szerint képes nagyot alkotni a sorozatban hajdani csapata.

paul-scholes-enterprise_ivgn8ounx2c01aqaku4rj6vxaPaul Scholes (fotó: Goal)

Scholes a Goal.com-nak nyilatkozott, és elmondta véleményét a Manchester United EL-esélyeiről.

“A bajnoksággal, a Ligakupával és az FA-kupával együtt nagy kihívás az európai porond, de érzésem szerint a csapat kerete van olyan bő, hogy tudja kezelni ezt” – mondta a 42 esztendős egykori kiválóság. – “A szezonnak ebben az időszakában nagyon fittek a játékosok, nincs szükség túlságosan sok edzésre.”

Az egykori angol válogatott játékos arra is kitért, mely csapatok lehetnek a “Vörös Ördögök” legnagyobb riválisai a sorozatban.

“A Romát mondanám legnagyobb riválisnak, nagyon jó csapatuk van. A spanyol csapatokat sem szabad kihagyni, a Celta Vigo és a Bilbao is veszélyes lehet. Mind kiváló csapatok, viszont a United képes arra, hogy a felsoroltak közül akármelyiket legyőzze.”

Érdekesség, hogy Scholes nem emelte ki külön a szintén angol Tottenham Hotspur együttesét. Mindenesetre csütörtök este 21:05-kor máris megmutathatják José Mourinhóék, mire képesek a nemzetközi porondon, akkor esedékes ugyanis a Saint-Étienne elleni párharc odavágója.

Szerző: Draskovics Tamás