Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Tottenham védőjét vinné a Barcelona! – sajtóhír

Az Evening Standard információi szerint a Luis Enrique által irányított FC Barcelona szemet vetett az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham Hotspur jobbhátvédjére, nevezetesen Kyle Walkerre

kyle-walker

A brit napilap úgy értesült, hogy a katalán együttes az angol válogatott védővel szeretné megoldani azt a problémát, amelyet az aktuális szezonban ugyebár Sergi Robertonak kell. Azaz ő lenne Dani Alves új, vagy inkább újabb örököse. A brazil hátvéd távozása komoly gondot okozott a Barca számára, ami nem is csoda, hiszen mégis csak 8 esztendőn keresztül ő töltötte be ezt a posztot, tehát Roberto egy rendkívül nehéz örökséget vett át, és természetesen mentségére szolgál, hogy ő pedig személy szerint középpályás. 

Nos, a Barcelona kiszemeltje, azaz Kyle Walker a 2011/2012-es idény óta gyakorlatilag kirobbanthatatlannak számít a Tottenham Hotspur hátsó alakzatából. A londoni gárda színeiben ezidáig minden frontot egybe véve 218 mérkőzésen jutott szóhoz. A “sarkantyúsokhoz” nem mellesleg 2021 júniusáig köti szerződés, a transfermarkt pedig 20 millió euróra becsüli az átigazolási értékét. 

Németh Boldizsár