Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bayern lecsapna a Monaco támadójára! – lapértesülés

A Mundo Deportivo információi szerint a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München szeretné leigazolni a Leonardo Jardim által irányított AS Monaco ifjú portugál támadóját, nevezetesen Bernardo Silvát.

bernardo-silva

A 22 esztendős szélső támadó egyértelműen tartozik az AS Monaco legjobbjai közé, illetve rendkívül komoly karriert futhat be, hiszen a tehetsége mindenképpen megvan hozzá. Nem mellesleg nem kizárt, hogy a bajoroktól a szezon végén távozik Douglas Costa illetve Kingsley Coman is. A brazil labdarúgó kapcsán ez az elmúlt hetekben merült fel, míg a francia futballista jövője attól függ, hogy a Bayern München él az opciós jogával vagy sem. Emellett azt sem szabad elfelejteni, hogy a generáció váltásra is gondolniuk kell Carlo Ancelottiéknak, mivel Arjen Robben és Franck Ribery sem lesznek már fiatalabbak, igaz jelenleg a teljesítményükön ez még nem látszódik meg. 

Bernardo Silva az aktuális szezonban ezidáig minden frontot egybe véve 44 találkozón jutott szóhoz, melyek során 9 alkalommal volt eredményes illetve 10 gólpasszt osztott ki a társai között. Jelenlegi állomáshelyéhez 2020 júniusáig köti szerződés, a transfermarkt pedig 25 millió euróra becsüli az átigazolási értékét. 

Németh Boldizsár