Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Coentrao: “Nem vagyok olyan állapotban, hogy a Real Madridban futballozzak!”

A Real Madrid lassan “állandóan sérült” futballistája, Fabio Coentrao a Marca által is idézett őszinte vallomásában elismerte, hogy bármi is lesz a sorsa nyártól, elfogadja azt. 

(Kép: marca.com)

Fabio Coentrao borzasztó szezonon van túl a Real Madridnál! A portugál válogatott futballista kis túlzással több időt töltött az orvosi szobában, mint az edzőpályán, ezt is bizonyítja, hogy a 29 esztendős játékos mindössze négy tétmérkőzésen jutott szóhoz a szezonban. A luzitán válogatottban eddig 51-szer szereplő Coentrao a Marca által is idézett nyilatkozatában önkritikusan fogalmazta meg saját helyzetét a blancóknál. “Elismerem, most nem vagyok olyan állapotban, hogy a Real Madridban futballozzak! Egyetlen célom van, mégpedig, visszatérni a legjobb formámhoz a következő idénytől! Hogy erre a Real Madridban lesz lehetőségem vagy sem, azt majd meglátjuk. Elfogadom, bármilyen döntés is születik a jövőmet illetően!”Így az egykori Benfica játékos, aki megjegyezte, szeretne Madridban maradni, de tudja, ez már nem csupán rajta múlik.

“Remélem még van három – négy jó évem a profi futballban, hiszen úgy érzem még képes lennék a legmagasabb szinten játszani! Természetesen már azon is elgondolkoztam, jót tenne-e, ha visszatérnék Portugáliába?! Egyrészt azért, mert újra fel kellene építeni magam, másrészt valóban nem ütöm meg jelenleg a Real Madridnál támasztott követelmények szintjét!” –  Tette még hozzá Coentrao.