Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético: Simeone a Sevilla válogatott játékosát akarja! – Sajtóhír

Sajtóértesülések szerint az Atlético Madrid a nyáron mindenképpen megkísérli majd átigazolni a Sevilla spanyol válogatott szélsőjét, Vitolót.

(kép: marca.com)

A spanyol Marca szombati cikke szerint az Atlético Madrid vezetőedzőjének személyes kérése a sevillai Víctor Machín Pérez, ismertebb nevén Vitolo megszerzése.
A madridi sportlap arról ír, hogy az elmúlt szezon elvesztett Bajnokok Ligája fináléja után Simeone Kévin Gameiro mellett Vitolót is szerette volna megszerezni, de 2016 nyarán csak a francia csatár írt alá. Az argentin mester állítólag nagy rajongója a 27 esztendős spanyol játékosnak, aki technikai képessége és gyorsasága mellett nagy munkabírása miatt is tökéletesen beleillene az Atleticó gépezetébe.

Simeone állítólag 40 millió eurót sem sajnálna Vitolo megszerzésére, a gond csupán annyi, hogy jelen állás szerint nem elképzelhetetlen, hogy a madridiak a FIFA-tiltás érvényben maradásakor a nyáron nem regisztrálhatnak új játékost. A Marca már azt is tudni véli, hogy ez esetben Vitolo klubváltására 2018. januárjában kerülhetne sor.