Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: A Monaco ászát érdekelné az angliai kaland!

Az AS Monaco brazil középpályása Fabinho elismerte, hogy különösen örül annak, hogy a Manchester United kapcsán felmerült az ő neve.

(Kép: goal.com)

Az utóbbi időben egyre többet hallani arról, hogy a Manchester United kiszemelte magának az AS Monaco védekező mindenesét, Fabinhot. A 23 esztendős, jobbhátvédként és védekező középpályásként is otthonosan mozgó brazil játékos most elismerte, bizony nem lenne ellenére az, hogy az Old Traffordra költözzön, de elsőként a Monaco vezetőivel szeretné megvitatni a legfontosabb kérdéseket.

“Nem tagadom, vonz a lehetőség, hiszen egy nagy klubról beszélünk; és igen elgondolkodtam már azon, hogy mi lenne ha (…) De első sorban az ügynökömmel és a Monaco képviselőivel szeretném, ha megvitatnánk a jövőmet illető fontos kérdéseket!” – Idézi a már a brazil válogatottban is számításba vett futballistát az Esporte Interativo.

Egy biztos, a jelenleg még szabadságát töltő Fabinho számára hamarosan kezdődik a felkészülés, így a következő időszakban biztosan eldőlnek majd a brazil jövőjével kapcsolatos kérdések!