Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Óriási pénzszórás a Manchester Citynél

Star on Sunday korábban arról írt, hogy Guardiola 110 millió fontból építené fel a kékek védelmét. Ezt sokan túlzónak találták, de most már ott tartunk, hogy Danilo, Walker és Mendy érkezésével 126 millió fontot költött a spanyol menedzser.

manchester_citys_kevin_de_bruyne_in_action_with_monacos_benjamin_456202Jövőre már nem kell De Bruyne ellen csatáznia (Fotó: hitc.com)

Nemrégiben beszámoltunk arról, hogy a Kyle Walker minden idők egyik legdrágább szélső védője lett, mivel 45 millió fontért érkezett a Manchester Citybe. Nos, ez úgy tűnik nem marad sokáig így, ugyanis a City 51 millió fontot fizetett az AS Monaco balhátvédjéért, Benjamin Mendyért. A 23 éves francia tavalyi remek teljesítménye sokak figyelmét felkeltette. A Sky Sports információi szerint a Chelsea és a Manchester United is érdeklődött a bal bekk iránt.

Mendy villámgyors, agresszív és remekül segíti a támadásokat. Csupán egy szezont töltött Monacoban, de ezalatt az idő alatt megnyerte a bajnokságot, és elődöntőbe jutott a Bajnokok Ligájában. 39 mérkőzésen 1 gólt rúgott. Mendy Los Angelesbe utazott, hogy csatlakozzon a csapathoz.

Mihók Richárd