Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Az Arsenal klasszisa lesz a következő sztárigazolás? – Sajtóhír

Neymar után újabb bombaigazolással jelentkezhet a Paris Saint-Germain labdarúgócsapata!

(Kép: as.com)

Kylian Mbappé az elmúlt napokban lekerülni látszik a PSG kívánságlistájáról. Ennek ellenére, ha nem is a francia tinisztár, új támadó még érkezhet Párizsba!

Sajtóértesülések szerint a PSG ugyanis nem tett még le Alexis Sánchez esetleges megszerzéséről sem. A francia RTL televíziós csatorna beszámolói szerint a chilei klasszis Párizsban járt, hogy franciaországi szerződéséről egyeztessen a Paris Saint-Germain képviselőivel.

Mint ismert, Sánchez kapcsán már korábban is hallani lehetett a játékos londoni távozásáról szóló híreket. Mindemellett a 28 esztendős klasszis maga is nyilatkozta, hogy a Bajnokok Ligájában szeretne futballozni, amire az Európa-ligában érdekelt Arsenalnál biztosan nem lesz lehetősége az idei szezonban.

A franciák szerint az is szólhat a PSG mellett, hogy a Sánchez szerződése 2018 nyarán lejár, így a szélsőért az ajánlatokat eddig rendre visszautsító Arsenal idén nyáron kaphatna nagy összeget; Ráadásul Arséne Wenger menedzser is előbb bólintana rá egy párizsi ajánlatra, mint mondjuk állapodna meg valamelyik Premier League-riválissal Sánchez eladásáról.