Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Rommá verték Kleinheisler és Balotelli csapatát – eredmények

A Liverpool tegnapi vendégsikerét követően a Napoli és a Sevilla is a győzelem ösvényére lépett a Bajnokok Ligája szerdai selejtezőmeccsein. Kleinheisler László és Korhut Mihály is végigjátszotta csapata meccsét, a két magyar légiós igen más szájízzel hagyhatta el a gyepet. 

Teljes képernyő rögzítése 2017. 08. 16. 221612

Bajnokok ága

A Honvédot korábban búcsúztató Hapoel Be’er Sheva szűk egygólos előnyt harcolt ki a szlovén bajnok Maribor ellenében, mely még vezetett is a mérkőzés elején. A vendégek idegenben lőtt gólja még nagyon sokat érhet egy hét múlva. Az izraeliek magyar védője Korhut Mihály kezdőként játszotta végig a meccset.

A skót egyeduralkodó Celtic a tavalyi rájátszáspárharccal ellentétben (akkor is a kazahokkal mérkőztek meg) idén már az odavágón kiegyenesítette a kérdőjeleket. A Kleinheisler Lászlóval felálló Asztana megsemmisítő vereséget szenvedett. A párharc kijelenthető, hogy eldőlt. A magyar válogatott középpályás végigjátszotta a meccset.

Görögországban vendég bravúrgyőzelem volt alakulóban, a Rijeka azonban a hajrában önmagát verte meg. A jóval veszélyesebben játszó Olympiakosz a második játékrész közepén egalizált, majd a hajrában Zuta “buta” kiállítását a hosszabbításban Romao győztes gólja fejelte meg hazai részről. A párharc így is nyitott maradt a visszavágóra, nem rossz eredmény ez a horvát bajnoknak, de több volt talán ebben a meccsben.

Hapoel Be’er Sheva – Maribor 2:1
G: Nwakaeme (12.), Tzedek (45+2.-büntető) ill. Tavares (10.)

Celtic – Asztana 5:0
G: Postnikov (32.-öngól), Sinclair (43., 60.), Forrest (79.), Griffiths (88.) ill. –

Olympiakosz – Rijeka 2:1
G: Odjidja-Ofoe (66.), Romao (90+3.) ill. Heber (42.)
Kiállítás: – ill. Zuta (83.)

Nem bajnokok ága

Idegenbeli győzelemmel kezdett a Sevilla, mely egy roppant szoros és kiegyenlített meccsen kétszer vezetve, utóbbit megtartva Ben Yedder góljával tudott nyerni a tavalyi török meglepetéscsapat az Istanbul Basaksehir ellenében. Hazai részről Adabayor ezúttal nem tudta góllal segíteni csapatát.

Sem Mario Balotelli, sem pedig a friss igazolás Wasley Sneijder nem tudta segíteni a tavalyi francia meglepetéscsapatot sérülés miatt. A Nice idegenben került komoly hátrányba, ráadásul egy dupla kiállítás révén két kulcsember is elvesztette a visszavágón való szereplés jogát. Nincsen idegenben lőtt gól, a Napoli viszont a hajrában nem volt kellően kegyetlen, így bár mondható, hogy rommá verték ellenfelüket, de egy kiskaput még nyitva hagytak a visszavágóra.

Istanbul Basaksehir – Sevilla 1:2
G: Elia (64.) ill. Escudero (16.), Ben Yedder  (84.)

Napoli – Nice 2:0
G: Mertens (13.), Jorginho (70.-büntető) ill. –
Kiállítás: – ill. Koziello (79.), Plea (79.)

A keddi játéknap eredményeiért KATT!

A visszavágókat augusztus 22-23-án rendezik