Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Neymar megorrolt a képébe röhögő fiatal skót védőre

A PSG tegnap tekintélyt parancsolóan ütötte ki a Celticet, ám a skótok részéről nem mindenki volt elájulva a párizsi világsztároktól: a 18 éves Anthony Ralston egy ízben konkrétan Neymar arcába röhögött, amit a brazil látszólag zokon is vett.

raéston

(Fotó: Getty Images)

Már 3-0-ra vezetett a PSG, amikor Neymar bemutatott egy sárga lapot érő műesést, amire a 18 éves jobbhátvéd, Anthony Ralston alaposan ki is röhögte a világ drágább futballistáját. A brazilt sem kellett persze félteni, Neymar az eredményjelzőre mutatva jelezte a tinédzsernek, ki az úr a házban. (Ralston egyébként már korábban kétszer faultolta jobb híján Neymart, amiért sárgát is kapott)

A PSG klasszisa nem is felejtette el az esetet, a mérkőzés után sem kezet fogni, sem mezt cserélni nem volt hajlandó Ralstonnal. “Nem nagy ügy, nem rázott meg. Ha ő így van vele, ám legyen. Nem érdekel. Mindenki más, emiatt nem lesznek álmatlan éjszakáim” – mondta a történésekről az ifjú skót a meccs után. Raltson azt is hozzátette egyébként, nem kezeli máshogy Neymart, mint bármelyik ellenfelét egy skót bajnokin.