Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új partner Pakson – díjazták a tizenegy éve élvonalbeli együttest

Nagyszabású sajtótájékoztatón jelentették be a paksiak, hogy partneri megállapodást kötöttek az egyik helyi autószalonnal.

0000paks

fotók: paksifc.hu

A 2006-os feljutás óta megszakítás nélkül élvonalban szerepel a Paksi FC, amely most újabb partnert köszönthet támogatói között. A Spirit Auto Kft. kedden délután kötött szerződést a tolnai egyesülettel, amelynek értelmében 35 Volkswagent használhat egy éven át. „A Paksi FC hosszú ideje stabil tagja az NB I-nek, alacsonyabb büdzsé mellett is. Szeretnék gratulálni a klubnak az elmúlt éves munkához, és tudom, hogy a Paksi FC-nél soha nem elégednek meg az elért eredményekkel, az autópiacon minket is ez jellemez, szeretnénk tartósan erős szereplői lenni saját területünknek. Ez a megállapodás közöttünk nemcsak egy egyszerű szponzoráció, hanem egyfajta közös képviselet is. Az idei évben 35 autót biztosítunk a klub részére, azzal a reménnyel, hogy ez a megállapodás tovább is folytatódik majd.” – mondta ifj. Murányi Ferenc, a SPIRIT Auto Kft. ügyvezetője.

A sajtótájékoztatón a teljes első csapat részt vett, így senki sem maradt ki a gépjárművek megcsodálásából. „A sporttámogatásban a labdarúgás egy kiemelt szereplő, ezért is örülünk annak, hogy a Paksi FC-vel dolgozhatunk a jövőben.

A játékosoknak is adhat egy pluszt a folytatásra ez az együttműködés. Minden esetben a klubvezetés dönti el, mely játékosok milyen autóra jogosultak a flottából, talán ez is egyfajta ösztönzést jelenthet a jobb teljesítményre a futballisták körében.

A labdarúgás kiváló lehetőség az ismertség növelésére is, a térségben és helyi szinten a Paksi FC kiváló partner lehet ebben számunkra. A megállapodás egy évre szól, de ez nem kőbe vésett, mi nyitottak vagyunk a folytatásra. A játékosoknak kívánok balesetmentes kilométereket, a klubnak pedig azt, hogy legalább azt a helyezést érjék el, amit kitűztek maguknak célként.” – fogalmazott Molnár Róbert, a Volkswagen területi képviselője.

01_paks

A labdarúgókat Bognár Péter szakosztály-elnök képviselte az eseményen. „Először is szeretnék köszönetet mondani új partnerünknek. Az általuk elhangzott gondolatok egyfajta visszajelzések számunkra, hogy jó úton járunk. Stabil csapatként szezonról szezonra szeretnénk fejlődni, ennek eleget tettünk idáig, és szeretnénk a folytatásban is. Nálunk köztudottan csak magyar játékosok szerepelnek 2006 óta, így érjük el eredményeinket. Elég, ha csak visszanézünk a hétvégi fordulóra, ahol az aktuális magyar bajnok ellen játszottunk remekül. Az egyik legalacsonyabb költségvetéssel dolgozik a klub, elveinkhez most új “motorokat” kaptunk, stílszerűen mondhatom, hogy ugyanazzal a dinamizmussal, lendülettel vágunk neki a folytatásnak, mint ami a csapat részére biztosított autókat jellemzi.”

A 35 felmatricázott gépjármű tehát egy évig áll a játékosok rendelkezésére, de mint a fentiekből kiderül, mindkét fél nyitott a folytatásra. A Paks ugyan tizenegy éve élvonalbeli tagsággal bír, ám azért időnként akadt nehézsége, mint ahogyan a mostani szezonban is a kiesés ellen küzdenek. A legnagyobb eredményt még Kis Károly edzősködése idején érte el a klub, amel megmérethette magát a nemzetközi porondon is, hiszen 2010-2011-ben ezüstérmes lett az együttes, a következő idény elején előbb az andorrai UE Santa Colomát, majd a norvég Tromsőt búcsúztatták a zöld-fehérek az Európa-ligában, s csak a skót Hearts bizonyult jobbnak a paksiaknál.

~GS~