Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Doll egy meccset pihen – fegyelmik

Ülésezett az MLSZ Fegyelmi Bizottsága, amely ezúttal sem bánt szűkmarkúan a tintával.

makópécs

Makón a pályán sem mindig volt felhőtlen a hangulat, de a pécsiek a találkozó utáni események miatt kaptak 350 ezres bírságot. – fotó: makoifoci.hu

EM2A2763_nso_lead_440x283Miután kiállítás nem volt a hétvégén, játékosok szankcionálásával nem kellett foglalkoznia a Fegyelmi Bizottságnak, ellenben Thomas Doll elküldése eltiltást ért. A grémium egy találkozóra szóló „pihentetéssel” sújtotta a Ferencváros trénerét, míg sokan attól tartottak, hogy Böde Dániel is hasonlóan jár az M4 Sportnak adott nyilatkozata után, az MLSZ nem tartotta szükségesnek a támadó szankcionálását.

Amit viszont nem úszott meg a Haladás, a Ferencváros és a Balmazújváros sem. A vasiak 150 ezer forintot fizethetnek, amiért becsmérelték a kispestiek egyik labdarúgóját, valamint sportszervezetet szidalmaztak. A Fradi 200 ezres csekket kap, mert szurkolói a játékvezetőt és más sportszervezetet szidtak, míg a Balmazújváros 300 ezer forinttal lett szegényebb rasszista megnyilvánulások miatt.

A második vonalban a zalaegerszegi Nagy Tamást egy találkozóról tiltották el, miután a játékvezető kiállította a Dorog elleni találkozón. Az ETO pedig írásbeli figyelmeztetést kapott, mert késve fizetett ki egy járandóságot.

Az NB III-ban sem volt kegyes a testület. A Szekszárd – Vecsés bajnoki után négy labdarúgó is bűnhödött. A szekszárdiak részéről Kovács Dávid négy bajnokin pihen, mert a találkozó lefújása után kialakult szóváltásban megpróbálta megütni ellenfelét, szintén a szekszárdiaktól a kapus, Filipánics Bálint két mérkőzést hagy ki a játékvezetőnél sportszerűtlen tiltakozás miatt. a pest megyei együttesből Rein Bence három, Radnai György kettő bajnokin pihenhet. Előbbi torkon ragadta ellenfelét, akit meg próbált így ellökni, míg utóbbi vonakodott elhagyni a játékteret kiállítása után.

Ezen felül a Pécsi MFC 350 ezer forintot fizethet, amiért a szurkolók pirotechnikai eszközöket használtak, valamint megtámadták a hazai szurkolókat, miközben a Makó azért kapott 150 ezres bírságot, mert nem biztosították megfelelően a találkozó utáni rendet.

~GS~