Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Reggeli lidércnyomás: a Real sztárjának még mindig fáj a bukott BL-döntő

Előfordul, hogy az ember mélyebb és érzelmesebb pillanataiban hajlamos a régi fájdalmak önkénytelen felidézésére. Most éppen a Real Madrid német középpályását, Toni Kroos-t kerítette hatalmába a nosztalgia.

kroos2012

Toni Kroos 2012-ben élete első Bajnokok Ligája döntőjében alapembere volt a Bayern München együttesének, amely végül tizenegyespárbajban kapott ki a Chelsea csapatától. Ugyan a bajorok a hajrában (83. perc) szerezték meg a vezetést Thomas Müller góljával, a londoniak legendája, Didier Drogba szinte az utolsó pillanatban hosszabbításra mentette a finálét. A trófea végül a nagy „birkózást” követően tehát a Chelsea-é lett.

A következő idényben a sors és a tehetség kárpótolta a Bayernt, ugyanis a Borussia Dortmund legyőzésével sikerült megnyerniük a Bajnokok Ligáját. Ez volt Toni Kroos első diadala, majd 2016-ban és idén már a Real Madriddal érhetett fel a csúcsra a legrangosabb klubsorozatban. Majdnem félévvel később Kroos-t megihlette a három BL-didala, és a Twitteren fejezte ki érzéseit azzal kapcsolatban, hogy végre kárpótolta őt a sors. A német világbajnok ugyanis tegnap a közösségi oldalon a rajongói kérdéseire válaszolgatott, amikor valaki rákérdezett, hogy mi volt a legfájóbb veresége:

„A 2012-es Bajnokok Ligája döntő. De most már rendben vagyok.”.

Balogh József