Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern München: James boldog, de…

Idén több, neves játékos is elhagyta a Real Madridot, ám kiemelkedik közülük James Rodríguez neve. A kolumbiai sztár ugyan az utolsó időkben már nem számított alapembernek a „Királyiaknál”, mégis meglepetés volt távozása. Új klubjánál azonban egyelőre megtalálta a számításait.

james001

Bár a Santiago Bernabéu Stadiont idén elhagyta olyan ikonikus játékos, mint Pepe, olyan hazai kedvenc, mint Álvaro Morata, a szurkolók a leginkább mégis James távozását fájlalták. A kolumbiai játékos szinte biztosan végleg távozott a Real Madridtól, igaz hivatalosan egyelőre csak két évre, kölcsönbe érkezett Münchenbe. Oda, ahol a nyáron nem fogadták túl lelkesen a Bayern-szurkolók, mondván megint egy Madridban már „levetett ruhát kell hordaniuk”.

Azonban a negatív felhangok ellenére James végül is megtalálta a számításait. Lényegében alapembernek tekinthető Jupp Heynckes csapatában. A szezont sérüléssel kezdő karmester eddig 17 meccsen lépett pályára a bajorok mezében, ám 2 gólja és 4 gólpassza egyelőre elég kevésnek hangzik.

„A jövőmet még nem ismerem, de jelenleg a Bayern Münchenre koncentrálok, erre a két szezonra készen állok, jól érzem magam és boldog vagyok.”

– nyilatkozta James a minap.

A kolumbiai csillag nyilatkozata pedig egybecseng Heynckes mester szavaival:

„James jól érzi magát velünk, mindig mosolyog, és azt hiszem, hogy a jövőben még fontosabb játékos lesz számunkra.”

– kedveskedett egyik kedvencének a német edzőlegenda.

Balogh József