Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb Pirlo a Juventus színeiben?

Andrea Pirlo 2015-ben hagyta el a Juventus csapatát, a hírek szerint azonban nem kell sokat várni, hogy a Pirlo név ismét a zebrák mezén feszítsen, hiszen a korábbi klasszis fia hamarosan a csapat játékosává válhat.

niccolò-pirlo

(forrás: gazzetta.it)

A 15 éves Nicolò jelenleg a Torino közeli Pecetto serdülő csapatát erősíti, de neve előkelő helyen szerepel a Juventus kívánságlistáján, ahol a következő szezontól az U16-os csapatban lenne számára hely, amennyiben sikeresen veszi a klubnál töltött próbajátékot.

Maga Andrea Pirlo a tőle megszokott szerénységgel nyilatkozott fiáról: “Szeret foczini és profi játékossá szeretne válni, én azonban mindig a tanulás fontosságára hívom fel a figyelmét. Egyébként szinte ugyanolyan mint én voltam: technikás, de kevésbé dinamikus” – tette hozzá nevetve 2006 világbajnoka.

A szakemberek is egyet értenek abban, hogy rendkívül tehetséges az ifjabb Pirlo, aki egyébként szinte egy az egyben édesapja pozíciójában játszik, és amennyiben a Pirlo-név nem nyomja agyon, könnyen első osztályú játékos is válhat belőle a jövőben.

(zp)