Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Csapattársai nem kedvelik Salahot

Még egy éve sem játszik Liverpoolban, de máris imádják Mohamed Salahot. Technikás, gyors és ontja magából a gólokat. Ezt edzéseken is kamatoztatja, ami miatt sokszor magára haragítja a fiatalokat.

Képtalálat a következőre: „salah 2018”A Real Madrid és a Barcelona is szemet vetett rá (Fotó: rangado.24.hu)

A fiatal játékosok élvezik a bizalmat a Liverpoolnál. Klopp mindent megtesz, hogy rendszeres játéklehetőséghez jussanak, ők pedig meghálálják a bizalmat. Egyike a tehetségeknek Trent Alexander-Arnold, aki a Goal.com-nak elárulta, hogy néha nagyon nem szeret együtt focizni Mohamed Salahhal. “Az edzéseken egy rémálom ellene játszani. A hétköznapokban nem kedvelem Salahot, mert szinte mindig nekem kell őt fogni. A edzéseken is ugyanolyan jó, mint a meccseken, és sokszor megtréfálja a fiatalokat. Nagyon örülök neki, hogy vele, és nem ellene lépünk pályára.”

A Liverpool tavaly nyáron 50 millió euróért igazolta le Mohamed Salahot. Az egyiptomi támadó csodálatosan játszik az idei szezonban. Minden sorozatot figyelembe véve 47 mérkőzésen 43 gólt lőtt és 15 gólpasszt adott. Nemrég megválasztották az év legjobb Angliában szereplő futballistájának, és sokak szerint esélyes az aranylabda elhódítására is. Nagy kérdés, hogy tudja-e tartani ezt a hihetetlen formát, és ha igen meddig lesz még a vörösök játékosa.

Mihók Richárd