Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fernando Torres: “Az álmomat éltem át!”

Fernando Torres az Olympique Marseille elleni győztesen megvívott Európa-liga döntő után érzelmekkel igencsak megtelt interjút adott. Ebből szemezgettünk:

(Kép: as.com)

Milyen érzés kupát nyerni az Atléticóval: “Olyan boldogság ez, amelyet nehezen lehet leírni. Hosszú idő után lehetőségem volt visszatérni ehhez a nagyszerű klubhoz, igazi bajnokokhoz. Ez volt az álmom gyerekkoromban, hogy az Atléticóval nyerjek trófeákat! Hálás vagyok, hogy annak a csapatnak a részese lehettem, amely megváltoztatta az Atléticó Madrid történelmét. Ez után az időszak után valami nagy dolognak kell jönnie!”

Arról, hogy hová helyezi el az El-trófeát: “Érzelmi szempontból a legmagasabb polcra! Szerencsés voltam, hiszen sok nagyszerű csapatban futballozhattam, beleértve természetesen a spanyol futball legjobb generációját is. Ahogy már mondtam gyerekként arról álmodtam, hogy az Atléticóval nyerjek. Amikor eligazoltam, nem voltam benne biztos, hogy lesz-e még erre lehetőségem… Szerencsére ez is megadatott, így az álmom valóra vállt. Hálás vagyok az Atléticónak, hogy ezt átélhettem!” 

A társakról: “Az, hogy ehhez a csapathoz tartozhatok, többet ér, mint egy trófea. A keret tele van keményebbnél.-keményebben dolgozó, alázatos futballistákkal, akik tökéletesen értik, miről is szól az Atlético Madrid!”

A szezon végi búcsúról: “Fantasztikus befejezése ez a történetnek! Egész életemben hálás leszek ennek a fantasztikus klubnak!”