Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Matthäus eladná a Bayern egyik legnagyobb értékét

A Bayern München korábbi kiváló játékosa, Lotthar Matthäus igencsak hangzatos nyilatkozatot tett a Sport Bildnek. A német nyíltan kritizálta a bajorok egyik játékosát, akit a rohamosan közelgő nyári transzferidőszakban értékesítene is.

Football Soccer - Spain News Conference - World Cup 2018 Qualifiers

Vajon megfogadja a Bayern vezetősége Matthäus tanácsát Thiagoval kapcsolatban? (kép: firstpost)

A korábban a magyar nemzeti együttest is irányító Matthäus az elmúlt hétvégén lejátszott Német Kupa-döntő után nyilvánult meg. Mint ismert a Bayern München 3:1-es vereséget szenvedett a fináléban a Frankfurttól, így a bajorok ebben az évben sem értek fel Németország csúcsára ebben a sorozatban. Az 57 éves korábbi középpályás Thiago teljesítményét vette elő.

„Thiago nem jelentette a különbséget nagy mérkőzéseken. Azt gondolom, hogy jó játékos, de jelenleg csak árnyéka korábbi önmagának. Csalódásra adott okot számomra az elmúlt hetekben, mintha fejben teljesen máshol járna. Ezekkel a teljesítményekkel nem ő nem játékos a Bayern számára. Ha egy megfelelő ajánlatot tennének az asztalra, akkor a Bayernnek el kellene gondolkodnia.” – árulta el a Sport Bildnek Matthäus.

A 27-szeres spanyol válogatott középpályást a közelmúltban egyébiránt szóbahozták a Manchester Cityvel és annak városi riválisával a Manchester Unitedel is. Tehát érdeklődőkből biztosan nem lenne hiány.