Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: már tudjuk ki „pótolhatja” Neymart

Lassan már fél éve a transzferpiac sláger témája az, hogy a Real Madridnak sikerül-e magához csábítani a Paris Saint-Germain brazil támadóját, Neymart. A legfrissebb hírek szerint a „Királyiak” már arra is felkészültek, hogy végül másik sztárjátékossal erősítsék meg a keretüket.

A Marca értesülései szerint ugyan még nem mondtak le a korábbi Barcelona-kedvenc Neymar megszerzéséről, de a Real Madridnál máris kidolgozták a vészmegoldást. A lap állítása szerint az előző három Bajnokok Ligája-kiírást egyaránt megnyerő spanyolok hivatalosan is felvették a kapcsolatot, a szintén régóta figyelt Eden Hazard menedzsmentjével.

A belga sztár menedzsmentjét pedig nem más jelenti, mint az édesapa, Thierry. Az idősebbik Hazard ugyan gyakran kotnyelesen nyilatkozott, sőt, már korábban is biztosra vette legidősebb fia Madridba igazolását, most úgy tűnik, teljesülhet régi vágya. Szerinte ugyanis Edent nem érdekli, hogy a Chelsea heti 350 ezer fontra akarja emelni a fizetését, és inkább menekülne a süllyedő hajóról.

A pletyka szerint ha Neymar valóban nem költözhet a Bernabeuba, akkor „mindössze” 120 millió eurót kell költenie a Realnak Hazard leigazolására.