Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juve: Csapattársai is megvédték CR-t!

Mint ismert Cristiano Ronaldot a Valencia – Juventus Bajnokok Ligája találkozón először állították ki karrierje során az elitsorozatban. A portugál klasszis piros lapja nagy port kavart, és persze a csapattársak, élükön Emre Cannal, sem mentek el a bíró döntés mellett szó nélkül.

 (Kép: goal.com)

A Mestallában rendezett találkozón még Ronaldo piros lapja előtt Sami Khedira helyére érkező német válogatott középpályás nyíltan odabökött egyet a CR kiállítását kiprovokáló Jeison Murillonak.

“Csak annyit hallottam a pályán, hogy Murillo azt mondja, meghúzták a haját! Ez abszurd! Futballisták vagyunk, nem pedig kislányok! Ha egy játékvezető ilyenért piros lapot ad, akkor lényegében bármiért felmutathatná azt egy találkozón. Egyértelmű, hogy nem volt jogos a piros!” – Így Can a DAZN médiaszolgáltatónak a lefújást követően.

Természetesen nem csak a csapaton belülről érkezett támogatás CR-nek. A 33 éves klasszis testvére, Katia Aveiro a következőt írta saját Instagramjára: “A futball szégyene! Az igazságnak nyernie kell! Meg akarták semmisíteni a bátyámat a pályán, de tudom, hogy Isten mindig velünk van! Szégyen ami történt!”