Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: “A VAR-nak segítenie kellene, nem pedig hátráltatnia!”

Ernesto Valverdéhez hasonlóan az FC Barcelonánál a játékosok sincsenek igazán kibékülve Clement Lenglet Girona elleni kiállításával. A tétmeccsen a Barcában először kezdő Arturo Vidal is ennek adott hangot.

Vidal készítette elő Messi egyenlító gólját (Kép: marca.com)

Mint ismert, a francia középhátvédet videóbírói segítséggel állította ki Gil Manzano játékvezető. A chilei klasszis szerint abszolút nem jogosan. “Ennek nem lett volna szabad megtörténnie, hiszen döntően befolyásolta a találkozót. Visszanéztük az esetet videón, és azt gondolom, a VAR-nak segítenie kellene, nem pedig hátráltatnia! Úgy gondolom nem lenne fair egy ilyen mérkőzés után kritizálni bennünket!” – Zárta rövidre a témát Vidal.

A nyáron a Bayern Münchentől szerződtetett középpályás beszélt barcelonai beilleszkedéséről is, illetve arról, hogy végre a kezdőcsapatban kapott helyet: “Vártam ezt a pillanatot. Azt hiszem hamar felvettem a ritmust, nincs nehéz dolgom. Játszottam a Juventusban, a Bayern Münchenben… Amikor az embernek megvan a szükséges önbizalma, és tudja magáról, hogy milyen minőséget képvisel, bármelyik csapatban futballozhat.”