Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lopetegui nyilatkozott Bale sérüléséről

A Real Madrid szombat este az Atletico Madrid ellen játszott városi derbit, és már az első félidő után le kellett cserélni Gareth Bale-t. A királyiak edzője Julen Lopetegui nyilatkozott a walesi sérüléséről. 

Forrás: EPA

Gareth Bale-t a második félidő előtti szünetben cserélte le Julen Lopetegui vezetőedző az Atletico Madrid elleni bajnoki mérkőzésen. A walesi támadó sérülés miatt nem tudott már visszamenni a pályára, ami komoly aggodalmat okozott a csapat és szurkolók körében is. Bale nagyon sérülékeny játékos, és eddig egy ősz kivételével minden szezonban megsérült ebben az időszakban.

Lopetegui a mérkőzés után nyilatkozott Bale sérülésével kapcsolatban, és inkább pozitív választ adott az újságírók kérdésére.

“A lábfejében érzett fájdalmat, ezért elővigyázatosságból cseréltük le. Vizsgálatok várnak rá vasárnap, aztán meglátjuk mi lesz.”

Bale nincs benne a Real Madrid BL-keretében, amellyel Moszkvába utaznak a következő csoportmérkőzésükre. Lopetegui nyilatkozata után viszont még van esély arra, hogy a walesi pályára lépjen a következő bajnoki találkozón.