Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Coutinho nem aggódik

Ugyan még mindig nincs egy éve sem, hogy az FC Barcelona játékosa, mégis a csapat egyik legjobb és legnépszerűbb tagjának számít Philippe Coutinho. A brazil válogatott támadó-középpályás remekül pótolja Neymart, és a jelek szerint még a sajtót is jól kezeli.

Az előző szezon kellős közepén, januárban érkezett az FC Barcelona csapatához Coutinho. A katalánok több részletben 130 fizettek, fizetnek a brazil karmesterért, aki nagyon gyorsan megtalálta a közös hangot csapattársakkal. A 26 esztendős labdarúgó most is az egyik legjobbnak számít a „Gránátvörös-kékeknél”, azonban nehéz egyénileg dicsérni valakit, miközben a klub nyeretlenségi szériája immár négy tétmérkőzésesre nyúlt. Ilyen negatív sorozatra már nagyon régen volt példa a Barca történelmében, ám Coutinho nem esik kétségbe a meglepő eredmények után sem:

„Nem aggódom a szezonkezdésünk miatt. A La Ligában jó a helyzetünk a tabellán, és a Bajnokok Ligájában is jól kezdtünk. Igaz, nem normális nem tudunk nyerni egyszer sem négy meccsen egymás után, de hosszú a szezon, ez pedig még sok változást jelenthet.”

– nyilatkozta a 42-szeres brazil válogatott játékos.