Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Valóban lenne edzőkérdés?

Talán korai lenne még azt jövendölni, hogy Julen Lopetegui hamarosan távozik a Real Madridtól. Az viszont mindenesetre árulkodó jel, hogy a napokban Antonio Conte nevét dobta be a spanyol sajtó a blancókkal kapcsolatosan, most pedig egy újabb név került abba a bizonyos kalapba.

(Kép: as.com)

A madridi televíziós csatorna, a Telemadrid beszámolói szerint a Real Madrid hivatalos ajánlatot kapott Michael Laudruptól. A dánok korábbi klasszisa állítólag bejelentkezett a kispadra, és képviselői már keresték is a blancók vezetőségét.

Az 54 esztendős szakember eseteges kinevezése nagyban hasonlítana Zinedine Zidane 2006-os megbízásához, aki ugye mint ismert Rafa Benítezt váltotta a csapat gyengébb teljesítménye miatt.

Hasonlóan mint Zidane, Laudrup is jól ismeri a blancókat, hiszen 1994 és 1996 között a klub játékosa volt (igaz előtte pont a Barcában játszott- a szerk.).

Ahogy a Telemadrid adásában elhangzott, Julen Lopetegui jövőjét illetően az elkövetkezendő 5 mérkőzés vízválasztó lehet, és amennyiben nem úgy jönnek az eredmények, Florentino Pérez elnök úr drasztikus lépésre szánhatja el magát – Ekkor jönne el az edzői pályafutása során például Spanyolországban (Getafe), Angliában (Swansea) vagy az arab világban (Lekhwiya SC, Al-Rayyan) is dolgozó Laudrup ideje?