Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Egyre közelebb Vidal visszatérése – sajtóhír

Néhány nappal ezelőtti híreinket ezúttal újabb megbízható forrás erősítette meg, mely szerint a Barcelonában szereplő Arturo Vidalt leigazolná januárban korábbi csapata, az olasz bajnokságot (Serie A) vezető Juventus gárdája.

A minap a Corriere dello Sport közelte, hogy a Juventus januárban le akarja igazolni a 31 éves chilei középpályást a Barcelonától, miután Emre Can sérüléssel bajlódik, Sami Khedira pedig kiegyensúlyozatlanul teljesít, így a lap szerint a torinói gárdának komoly erősítést jelentene a rutinos harcos megszerzése, aki ráadásul jól ismeri a torinói közeg.

Vidal a nyáron 19 millió euróért és további bónuszokért cserébe kötött hároméves szerződést a Barcával azok után, hogy az azt megelőző három szezont a Bayern München alkalmazásában töltötte.

A kőkemény középpályás kétségkívül karrierje legjobb éveit a Juventusban töltötte, amikor 2011 és 2015 között 171 mérkőzésen 48 gólt szerzett a csapat színeiben, ebből az első három idényben még az Antonio Conte által irányított csapat alappillére volt.