Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Megsérült a kulcsember a horvát – spanyolon!

Nem csak a Real Madridnál, a nagy rivális FC Barcelonánál is vezéráldozatot követelt a Horvátország – Spanyolország Nemzetek Ligája találkozó.

(Kép: as.com)

Ivan Rakitic ugyanis nem véletlenül hagyta el idő előtt, a 67. percben a játékteret Zágrábban.

Zlatko Dalic szövetségi kapitány azóta meg is erősítette, hogy a 30 esztendős játékos visszatér a Barcelonához, és klubjánál kezelik tovább izomsérülés miatt. “Visszamegy Barcelonába, hiszen sajnos megsérült. Ő kérte, hogy cseréljem le, és most nem szeretnénk felesleges kockázatot vállalni a továbbiakban, nehogy valami komolyabb bajt idézzünk elő. 100%-os játékosokra van szükségünk Anglia ellen. Rakitic nagy bánatunkra nincs ilyen állapotban. Itt van viszont Nikola Vlasic, Mateo Kovacic, Josip Brekalo vagy Milan Badelj, akik reményeink szerint képesek lehetnek helyettesíteni őt ezen a meccsen.” – Idézi Dalic kapitányt az AS című spanyol lap, aki megjegyezte azt is, hogy Rakitic állapotáról pontosat mondani csak a Barcelonában elvégzett tesztek után lehet majd.

A horvátok számára egyébként döntő lesz a vasárnapi “angliai csata”, hiszen egy győzelemmel a Nemzetek Ligája fináléjába juthatnak, egy vereséggel viszont búcsúzhatnak az A-divízióból.