Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem Robben az egyetlen, aki hosszú idő után elhagyja a Bayernt!

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, Arjen Robben az évad végeztével távozik a Bayern München csapatától, de úgy tűnik, hogy nem a holland lesz az egyetlen olyan szélső, aki egy évtizedes szolgálat után leteszi a lantot a bajoroknál…

A minap ugyanis Haszan Szalihamidzsics klubigazgató árult el egy kis belső információt Frank Ribéry esetleges évad végi kapcsolatban.

“Az elnök már beszélt erről, azt hiszem, így lesz. Ez a változások éve.”

A 35 éves vb-ezüstérmes francia labdarúgót 2007-ben az Olympique Marseille-től szerződtette a Bayern München, szűk 12 év alatt 119 gólt szerzett a csapat színeiben, miközben nyolc bajnoki győzelmet és öt Kupát nyert az együttessel.

Robbenhez hasonlóan, Ribéry szerződése is lejár az évad végeztével, tehát hosszú müncheni szolgálatuk után mindkét régi harcos ingyen inthet búcsút egykori sikerei színhelyének. Bizonyára eleinte furcsa lesz majd nélkülük látni a Bayern széleit, de elnézve a Bundesliga idei erőviszonyait (pillanatnyilag csak harmadikok, 9 ponttal lemaradva a fiatalok által repített Borussia Dortmundtól), valóban szükség lesz a vérátömlesztésre a bajor gárdánál.