Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Klopp bevallotta, mi volt élete legnagyobb hibája

Az angol bajnokságot (Premier League) a Manchester City előtt 4 pont előnnyel vezető Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp a minap érdekes kijelentést tett egy interjúban…

A német menedzser bevallotta, hogy 2014-ben volt esélye, hogy Sadio Manéval együtt dolgozzon még a Borussia Dortmundnál, ám végül – az ő rossz döntése miatt – az egészből nem lett semmi, a Red Bull Salzburg szenegáli üdvöskéje pedig a Southamptont választotta.

“Vétettem néhány hibát az életben, ebből az egyik legnagyobb, hogy Sadiót nem vittem a Dortmundhoz. Sokat beszélgettünk, de végül nem voltam biztos a tehetségében, és ez csak az én hibám volt. Utólag belátom, hogy kiváló srác, és nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy kaptam egy második lehetőséget, hogy egy csapatban szerepelhessünk.”

A 26 éves kiváló szélső 2016-ban a Liverpoolnál szegődött Jürgen Klopp kötelekébe, akit a “Vörösök” 34 millió fontért szereztek meg, amely összeg akkoriban a legtöbb volt, amelyet klub valaha fizetett egy afrikai játékosért.

Mané már a harmadik szezonját tölti az Anfielden, mind közül eddig a 2017-2018-asban volt a legeredményesebb, amikor a BL-döntőig jutó csapatot 44 mérkőzésen 20 találattal segítette.