Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szenzációs igazolásra készül a PSG – sajtóhír

Egybecsengő nemzetközi lapértesülések szerint eldőlt, hogy ki lesz a Paris Saint-Germain első számú kiszemeltje a nyári átigazolási szezonban csatárposzton, és immár arra is fény derült, hogy ki távozhat a párizsi sztárcsapattól…

Többek közt a La Gazzetta dello Sport adta hírül, hogy a Paris Saint-Germain csapata a nyáron Mauro Icardi leigazolására készül az Intertől, aki az elmúlt hónapokban önkéntes száműzetésbe vonult, miután klubja elvette tőle a csapatkapitányi karszalagot, és az általános vélekedés szerint nyáron biztosan el fogja hagyni a milánói gárdát. Icardi esetleges érkezésével minden bizonnyal a PSG-nél végleg megpecsételődhet Edinson Cavani sorsa, akit már eddig is sokan létszámfelettiként tartottak számon.

A 26 éves argentin támadó 2013 óta áll a milánói gárda alkalmazásában, ám a tavalyi 29 gólos szezonja után az olasz bajnokság (Serie A) idei kiírásában mindössze 10 gólt szerzett, állítólagos sérülése után a lejátszott négy mérkőzés alatt egyetlen alkalommal volt eredményes.

Az olasz lap beszámolói szerint Icardi 70 millió euró ellenében válthat klubot, korábban a teljesség igénye nélkül a Real Madrid és a Juventus csapata is élénken érdeklődött iránta.