Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: őket szeretné Ronaldo a kispadra

A világ egyik legcsábítóbb álláslehetőségének tűnhet a Juventus hamarosan megüresedő vezetőedzői posztját betölteni. Azonban a leendő mesternek több fontos kritériumnak is meg kell felelnie. Többek között a gárda legnagyobb sztárjának, Cristiano Ronaldonak is az „áldását ki kell érdemelnie”.

Ugyan nem számít a modern labdarúgás egyik legnagyobb vándorának, azért már egészen sok vezetőedző/menedzser irányítása alatt dolgozott már Cristiano Ronaldo. Az ötszörös aranylabdás csillag állítólag már most akkora hatással bír a Juventus-ra, hogy komoly tényező lehet az új edző kinevezésekor.

Mint ismert, Massimo Allegri a szezon végeztével távozni kényszerül a torinóiak kispadjáról. Egyelőre még nincs biztosnak tűnő befutó az utód kilétére, ám egy jól értesült portugál újságíró máris megszellőztette a két legfőbb esélyest. Ronaldo állítólag két korábbi Real Madridos főnökét Carlo Ancelottit és Zinedine Zidane-t szemelte ki. Előbbi a nagy rivális Napoli trénere, míg utóbbi a szezon közben tért vissza a Realhoz, hogy ismét élcsapatot varázsoljon Madridban.

Azért nem vennénk rá mérget, hogy a fent említett két szakember lesz a befutó…