Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG új célpontot talált De Ligt helyett

Miután a világ leggazdagabb klubjai sorra tesznek le a holland csodagyerek De Ligtről, új jelölteket kell találni a védelme közepére. A PSG-nek már meg is van az embere.

Kép: Sports Illustrated

Matthijs De Ligt a legfelkapottabb játékosok egyike a világon. A tehetséges, fiatal védő a PSG és a Barcelona között őrlődött, illetve a Premier League-ből is akadtak érdeklődők iránta bőséggel, de egyelőre kétséges, hol folytatja. Gátolja a megegyezést bármilyen egyesülettel, hogy menedzserével, Mino Raiolával minél több pénzt szeretnének lehúzni az üzletből, ez pedig nem feltétlenül éri meg még a nagyoknak sem. A Paris Saint-Germainnél le is tettek róla, más játékosban gondolkodnak inkább.

A PSG-ről azt tudni kell, hogy sportigazgatót váltottak, ami jelentősen változtathat majd a játékospolitikán, valamint az átigazolások menetén. Amióta ez a csere megtörtént, Neymar távozása nagyon erősen felmerült, a franciák pedig De Ligtet is nagyon gyorsan elengedték – ez nem véletlen.

Sajtóhírek szerint a védelem megerősítésére ezen a nyáron Kalidou Koulibaly lehet majd a legmegfelelőbb személy. A Napoli 27 éves hátvédje ráadásul félig franciának számít: Franciaországban született, még az U20-as korosztályos válogatottat is megjárta a Galloknál, ám végül a szenegáli nemzeti csapatot választotta. Koulibaly értékét 75 millió euróra becsüli a Transfermarkt, valamint a PSG mellett még a Liverpool érdeklődéséről is hallani vele kapcsolatban. További információ még, hogy egyes források szerint a Paris Saint-Germain már ajánlatot is tett érte, a következő napokban további fejlemények várhatóak az üggyel kapcsolatban.