Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Videó: Eppel Márton nagyon beindult, a listavezető bánta!

Előbb egy tripla, aztán most egy dupla, avagy továbbra is kirobbanó formában van a kazah Kajrat Almati magyar légiósa Eppel Márton, aki immáron második a góllövőlistán csapattársa Aderinsola Eseola mögött.

A kazah Premier League 19. fordulójában a listavezető Tobol otthonába látogatott a Kajrat Almati, mely félóra után már kétgólos hátrányban volt. A szépítő gól azonban a szünet előtt megérkezett, a második felvonás pedig egy igazi flúgos futam lett. A vendégek Eppel Márton remek centerezése, majd fejese után fordítottak. Tíz perc alatt született négy találat, ami után 3:4 állt az eredményjelzőn, de itt még nem volt vége. Hátra volt egy hazai kiállítás, és egy vendég büntető, mellyel Eppel csapata végérvényesen lezárta a meccset.

Tobol – Kajrat Almait 3:5 (2:1)
G: Zulpa (14.), Fedin (31.), Sebai (83.), ill. Seidakhmet (45+1.), Eppel (73., 79.), Eseola (82.), Islamkhan (87. – büntető)
Kiállítás: Andriuskevinicius (86.), ill. –

A listavezető Tobol zsinórban harmadik mérkőzésén maradt nyeretlen, míg az Asztana is kétszer kikapott legutóbbi három mérkőzésén, amiből adódóan Eppel Mártonék bajnokesélyessé léptek elő, és bár egy meccsel többet játszva harmadikok, de ez így már lőtávol.

A góllövőlistát a Kajrat másik csaptára Eseola vezeti 12 góllal, mögötte jön az utóbbi két bajnokin ötször is betaláló Eppel immáron 10 találattal.

Eppel Márton góljai

A kazah Premier League aktuális állása