Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spanyolország: Kifakadt a kapitány az Eb-kijutás ellenére!

Mint ismert, Spanyolország azzal, hogy az utolsó pillanatokban pontot mentett Svédországban, megváltotta jegyét a következő évi Európa-bajnokságra. A “vörös fúria” szövetségi kapitánya, Roberto Moreno azonban ennek egy dolog miatt nem tudott felhőtlenül örülni. 

(Kép: marca.com)

A 42 esztendős szakember a lefújást követően ugyanis arról beszélt, hogy úgy érzi, nem feltétlenül dolgozhat pozitív közegben.

“Sajnálatos módon, sokan szeretnék, ha nem mennének jól a dolgaim a válogatott élén.” – Idézi a kapitány meccs utáni szavait a Marca.

“Ha szeretnek, ha nem, el kell fogadnia mindenkinek, hogy én vagyok a kapitány. Szeretném, ha a pozitív dolgokról beszélnének, és amikor az Eb megérkezik Bilbaoba, akkor az emberek a válogatott mögé állnának. A kvalifikáció alapfeladatunk volt, a munka érdemi része így most kezdődik.” – Folytatta Roberto Moreno, aki a következőképpen zárta gondolatmenetét.

“Hálás vagyok a játékosaimnak, különösen annak, hogy ennyi nagyszerű futballista közül válogathatok, megadva a lehetőséget sokaknak a bizonyításra. Köszönettel tartozom a szövetségnek, különösen Luis Rubiales elnök úrnak és José Francisco Molina sportigazgatónak, hogy volt bátorságuk megadni a lehetőséget. Az Eb-kijutást szeretném Luis Enriquének is családjának ajánlani, hiszen mindannyian szeretettel teljesen emlékszünk a korábbi kapitányra.”