Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolások: a Barca legendája nemet mondott az MLS-re

A pályafutása során tőle megszokott egyenességgel és hűséggel viszonyul jelenlegi klubjához a világ-, és Európa-bajnok középpályás, a mára már veteránná érett Andrés Iniesta. A japán Vissel Kobe játékosa állítólag több érdeklődőnek is határozott nemet válaszolt.

A 35 esztendős Iniesta 2018-ban hagyta el az FC Barcelonát, és csatlakozott a Vissel Kobe csapatához. A japán klubnál egyelőre ugyan nem túl sok siker érte, ám csapatkapitányként remekül érzi magát az oly’ messzi országban, és annak különleges bajnokságában.

Az elmúlt napokban több helyen is olvasni lehetett arról, hogy a korábbi spanyol válogatott sztár hamarosan klubot válthat. Állítólag az MLS-ben újoncként debütáló Inter Miami, vagy a Zlatan Ibraihmovic-ot éppen elveszítő Los Angeles Galaxy is szívesen szerződtette volna Iniestat. Úgy tudjuk, hogy spanyol nyelvterületről is keresték a Barca legendás játékosát: az argentin Estudiantes is komoly érdeklődést mutatott.

Azonban a hírek szerint Iniesta hajthatatlan, és szeretné kitölteni 2021. februárjáig érvényes szerződését a kobei együttesnél.