Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Argentínában köthet ki a Manchester City védője!

Spanyol internetes oldal szerint Argentínában köthet ki a Manchester City védője. A “kékek” labdarúgóját az ország egyik leghíresebb csapata, nevezetesen a River Plate látná újra szívesen a soraiban, aki hosszú idő után térhet vissza nevelő együtteséhez. 

demi

A River Plate érdeklődik a Manchester City argentin védője, nevezetesen Martín Demichelis iránt – állítja a Fichajes.net. A “kékek” labdarúgójának számára nem lenne újdonság az ország egyik legnevesebb klubjába igazolni, mivel ott vált profi futballistává, ahol 2000-2003-ig szolgált, majd onnan igazolt a Bayern Münchenhez. A rutinos hátvéd tehát 13 év után hagyhatja el Európát. 

Martín Demichelis 2003-2011 januárjáig volt a Bayern München játékos. A bajoroknál minden frontot egybe véve 245 mérkőzésen léphetett pályára. A következő állomáshelye a feltörekvő Real Malaga volt. A spanyol klub színeiben 2,5 szezont húzott le, melynél 103 találkozón kapott lehetőséget. A 2013-as nyári átigazolási piac folyamán olyat tett, amivel talán sokakat megdöbbentett, hiszen júliusba aláírt az Atletico Madridhoz, majd szeptemberben a Manchester Citynél kötött ki. A rutinos hátvéd mondhatni a “kékeknél” is alapembernek számít, de ebben a szezonban valószínűleg Kompany sérülései miatt. Összesen 94 tétmérkőzésen kapott esélyt.

Képforrása: sportnews.libertatea.ro

Németh Boldizsár