Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ferencváros: Két dortmundi kiszemelt mellett egy északi center érkezhet nyáron

Az aranyérmes Ferencváros vezetőedzője, Thomas Doll és a klub elnöke, Kubatov Gábor volt az M4 Sport vendége vasárnap este.

A bajnoki cím után cél a csapat megerősítése. - fotó: nso.hu

A bajnoki cím után cél a csapat megerősítése. – fotó: nso.hu

Már javában figyelik a lehetséges nyári szerzeményeket a Ferencvárosnál. Thomas Doll és Kubatov Gábor többek között a Borussia Dortmunddal kötött együttműködés keretében már nyáron hozna játékost a németektől. „Két játékost is nézünk a Borussia Dortmundból, akik az első keret szélén táncolnak, próbáljuk őket meggyőzni. Azt tudjuk mondani, hogy van egy nagyszerű edzőnk, akit ismernek, van egy szép stadionunk, a Ferencváros megnyerte a bajnokságot… De amikor Németországban kinyit az ember egy sportlapot, a magyar bajnokság nincs benne, míg a lengyel, a cseh vagy a horvát igen.” – fogalmazott ezzel kapcsolatosan Kubatov. Az azonban biztos, hogy miután jelentős erősítésre nincs anyagi kerete a klubnak, így vélhetően kölcsönbe érkezne a két meg nem nevezett játékos.

Egy másik – szintén az erősítési tervekben szereplő – poszt Böde Dániel tehermentesítése. A gólkirály mellé centert igazolna Thomas Doll, Kubatov szerint Észak-Európa a célpont ezen a téren. „Thomas Doll Észak-Európában néz meg egy játékost (…) Igen, egy centert.” – reagált a zöld-fehérek klubvezetője.

Korábban a Lech Poznantól távozó Lovrencsics Gergő, valamint az élvonaltól búcsúzó Puskás Akadémia válogatott védője, Fiola Attila neve merült fel lehetséges érkezőként.

Gavalovits Sándor