Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

DVSC: „Nem divat ultimátumot adni” – Szima Gábor

Hiába szerepel a vártnál jóval gyengébben a hajdúsági alakulat, Leonel Pontes felé él a bizalom.

pontesleonard629

Korábban megjelentek olyan híresztelések, miszerint a klub játékosai hétvégén edzőjükért is játszanak, ám az ultimátum kérdéskörében Szima Gábor egyértelmű jelzést adott. „Debrecenben sohasem volt divat ultimátumot adni az edzőknek, most sincs szó ilyesmiről. Leonel Pontesnek nem azért kell sikerre vezetnie a csapatot szombaton az Újpest ellen, mert különben szedheti a sátorfáját, senki sem mondta neki, hogy vereség esetén csomagolhat, és távozhat.” – fogalmazott a klub többségi tulajdonosa.

A Loki jelenleg nyolcaik helyen áll húsz ponttal, igen messze a bajnoki cím esélyétől, míg a Magyar Kupában az első körben a harmadik vonalba visszasorolt ETO FC Győr búcsúztatta, így a nemzetközi kupaszereplés aligha jön össze ebben a szezonban.

„Az más kérdés, hogy a jövő héten, a bajnokság eddigi szakaszának lezárása után összeül a klub vezetősége, és értékeli az őszi idényt. Természetesen mi sem vagyunk megelégedve a csapat helyezésével, szereplésével, de azt is látni kell, hogy a Loki messze nem annyira gyenge, mint amit például a táblázat mutat – jegyezte meg az elöljáró. – Jó néhány meccset kellett volna megnyernünk, vagy legalábbis nem elveszítenünk. Most sorolhatnám a találkozókat, például a Vasas ellenit, vagy legutóbb a Videoton elleni kilencven percet, amelyek során nem a jobbik csapat győzött. Mi is azt szeretnénk, hogy a DVSC újra ott legyen a táblázat első felében, ahová való. Ezért dolgozunk, és a döntéseinket is ennek szellemében hozzuk majd meg…”

A Debrecen szombaton az Újpest ellen lép pályára, amely négy ponttal, és egy hellyel előzi meg a korábbi hétszeres bajnokcsapatot.

Gavalovits Sándor