Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Klopp: ”Mi nem tudjuk pénzzel meggyőzni a játékosokat”

Az angol Premier League-ben szereplő Liverpool menedzsere Jürgen Klopp megtartotta szokásos karácsony előtti sajtótájékoztatót. A média munkatársainak elmondta most kell megragadniuk az alkalmat és megnyerniük a bajnokságot mert képesek rá.

hd-jurgen-klopp_nz5ihhrtp2ez11tjj4pi1wyty

Az angol Premier League-ben szereplő Liverpool menedzsere Jürgen Klopp megtartotta karácsony előtti sajtótájékoztatóját, melyben elmondta csapata képes lehet idén bajnokságot nyerni, amit legutóbb 1990-ben ünnepelhettek a vörösök.

1990 óta nem nyert bajnokságot a Pool, de most a jelenre kell koncentráljunk. Ez a generáció képes lehet rá. Nagyon tiszteljük azokat, akik olyanná tették ezt a klubot, amilyen ma a Liverpool. Nekünk is tennünk kell a dolgunkat. Elég jó a csapatunk és a klub is elég erős, hogy sikereket érjünk el. Nem szabad senkit elengednünk anyagi okok miatt. Nem mi vagyunk a leggazdagabb klub, de tudunk eleget fizetni a játékosoknak, hogy maradjanak. Ez most egy fantasztikus időszak a Pool történelmében, a jelenünk bizakodásra ad okot, a jövőnk pedig fényes is lehet. – ecsetelte a német szakember.

A Liverpool német menedzsere ejtett néhány szót a januári átigazolási időszakról és az esetleges igazolásokról is.

Nemcsak Kína, a többi klub is nehézzé teszi az átigazolási időszakot, hiába szemelünk ki egy jó játékost, ha jó csapatban játszik, melynek nincs szüksége pénzre, esélytelenek vagyunk. Mi nem tudjuk pénzzel meggyőzni a játékosokat. Nekünk van egy utunk, amelyen elindultunk. Aki szeretne csatlakozni hozzánk és velünk fejlődni, örömmel látjuk, nemcsak most hanem a közeljövőben is. A mostani keret elég erős és fiatal, hogy képesek legyünk hosszú idő után megnyerni a bajnokságot.” – nyilatkozta a Liverpool menedzsere

A vörösök jelenleg a Premier League második helyén állnak hat ponttal lemaradva a Chelsea mögött. A Liverpool kedden hazai pályán fogadja a Stoket Cityt, majd szintén hazai pályán rangadót játszik szilveszterkor a Manchester City ellen, majd a 2017-es évet a Sunderland otthonában kezdik meg Firminoék.