Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea-ből igazolna a Liverpool! – lapértesülés

Brit lapértesülés szerint a Jürgen Klopp által irányított Liverpool az egyik legnagyobb riválisától, azaz az Antonio Conte vezette Chelsea-től szeretne játékost igazolni a nyári átigazolási időszak folyamán. A “vörösök” által kiszemelt futballista pedig nem más, mint Dominic Solanke

letöltés

A The Sun úgy tudja, hogy a 19 esztendős csatár szívesen csatlakozna a nyár folyamán a Liverpoolhoz. Solankét nagy tehetségnek tartják, ám a londoni “kékek” legjobbjai között nem igazán kap lehetőséget a bizonyításra. Tehát az ifjú támadó abban a hitben váltana, hogy a “vörösöknél” nemcsak a tartalékok, hanem a felnőttek között is megcsillogtathatja majd képességeit. Jelenlegi állomáshelyéhez egyébként a szezon végéig köti szerződés, a transfermarkt pedig 2 millió euróra becsüli a piaci értékét. 

Dominic Solanke 2004 óta tartozik a Chelsea kötelékébe. A londoni “kékek” legjobbjai között a 2014/2015-ös idény folyamán mutatkozhatott be, a Maribor elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen. A 2015/2016-os kiírás a Vitesse-nél töltötte kölcsönben, melynek színeiben 27 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, ezeken pedig 7 alkalommal volt eredményes. 

Németh Boldizsár