Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lehmann: “Ki az az Allegri?!”

Amennyiben van manapság érdekes téma a futball világában, akkor az az Arsenal jelenlegi mélyrepülése. Egyfelől azért, mert egy ilyen nívójú csapat van ennyire rossz passzban, másfelől folyamatosan kutatják az okait ennek a szörnyű formának. Legtöbben a csapat menedzserét, Arsène Wengert tartják a ludasnak.

93416_ar3

Ennek megfelelően a médiában és a szurkolók között megindultak a találgatások, hogy mégis ki lehet az aki átveszi az együttest. A szigetországi és az itáliai média egyhangúan dobta be a kalapba Max Allegri nevét. Az olasz edző jelenleg a Juventus gárdáját irányítja elég sikeresen. Azonban ezt nem mindenki tudja.

Legalábbis Jens Lehmann nem biztos a dolgában. Ugyanis nem is olyan rég nyilatkozott a “The Sun” megkeresésére a témában. Elöljáróban tudni kell, hogy Wenger ellen már molinókat REPTETNEK. Ezzel is sürgetve a lemondását. Ennek kapcsán fejtette ki  véleményét, majd tért rá az olasz tréner vonatkozásában.

“Azok az emberek, akik kiteszik azokat a feliratokat, amiken az áll, hogy “Wenger out”, nem rakják azt ki, hogy mégis kit akarnak helyette. Nem látok feliratokat, hogy az x,y,z edzőt akarjuk, mert egyik sem tudja garantálni a sikert.” – kezdte meg mondókáját az egykori kapus.

“Hozzuk ide Allegrit és meg fog nyerni mindent? Minden tisztelettel kérdezem, ki az az Allegri? Ő Olaszországban van? Képes lenne sikereket hozni?”

“Senki sem tudja garantálni azt, hogy a Bajnokok Ligájára alkalmas focit fogunk játszani és mellé meg nyerni is valamit.” – fejezte be a beszédet.

Alapvetően igaza van a németnek, de néhol jobban kellett volna figyelnie a világ dolgait. Allegri amellett, hogy többszörös olasz bajnok edzőnek mondhatja magát, a Juventusszal elérte a BL-döntőt is, ahol a Barcelona tudta megfékezni még 2015-ben. Tavaly pedig csak a Bayern München tudta kiejteni a csapatát vért izzadva.

Szerző: Borbély Szabolcs