Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Milan védőjét vinné a Juventus! – lapértesülés

Olasz lapértesülés szerint a Massimiliano Allegri által irányított Juventus a nyári transzfer időszak folyamán szeretné leigazolni a Vincenzo Montella vezette AC Milan válogatott szélső hátvédjét, Mattia De Scigliot

Mattia-De-Sciglio-600815

A Leggo úgy értesült, hogy a torinói együttes továbbra is megakarja kaparintani a milánói gárda 24 esztendős védőjét. Ennek értelmében a “zebrák” a szezon végeztével ajánlatot is tesznek majd Mattia De Sciglio játékjogáért cserébe. Nem mellesleg állítólag az “öreg hölgy” már januárban is bejelentkezett az olasz futballistáért. Emellett azt sem szabad elfelejteni, hogy ugyebár a Juventust az a Massimiliano Allegri irányítja, akivel korábban már dolgozhatott az AC Milannál. 

Mattie De Sciglio mindössze 20 esztendős volt, amikor is bemutatkozhatott az AC Milan legjobbjai között. A neves olasz csapat színeiben ezidáig minden frontot egybe véve 130 találkozón jutott szóhoz. Jelenlegi állomáshelyéhez egyébként 2018 júniusáig köti szerződés, a transfermarkt pedig 8,5 millió euróra becsüli az átigazolási értékét.