Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Haladás: További két évig marad a névadó szponzor

Anyagi stabilitást hozott a szombathelyieknek a Swietelsky, amely egy plusz egy évvel meghosszabbította a támogatást.

Az anyagi biztonság garantált Szombathelyen.

Az anyagi biztonság garantált Szombathelyen.

Aláírták a Haladás névadó szponzorával kötött szerződés meghosszabbítását, így a vasiak egy plusz egy évig még biztosan a Swietelsky Vasúttechnika Kft. logóját, és nevét használhatják. Emellett 600 millió forintos támogatással igyekszik a cég a sikeres szereplést biztosítani. Tóth Miklós, a vasiak ügyvezetője kiemelte, reményei szerint a Swietelsky mellé újabb támogatókat sikerül megnyerni. „A támogatásnak köszönhetően a csapat meg tudja őrizni anyagi stabilitását, továbbra is az NB I-ben tud szerepelni. Hozzátette, bízik abban, hogy ennek kapcsán újabb támogatók léphetnek fel a Szombathelyi Haladás oldalán.”

Sikerek, és az élboly stabil tagja. Ezt várja Völgyesi Zsolt, a Swietelski Vasúttechnika Kft. ügyvezető igazgatója, aki kijelentette, szeretné, hogy a cég a magyar sportélethez továbbra is aktívan járulhatna hozzá. „A magyar futballnak itthon és a nemzetközi színtéren is van jövője, ezért segítik évek óta a Haladást – fogalmazott. – A támogatásért cserébe elvárjuk, hogy a csapat eredményesen szerepeljen az élvonalban, minél jobb helyezést érjen el, valahol az „élbolyban” végezzen.” Némi számadattal is szolgált Völgyesi: „Cégünk a társadalmi szerepvállalás jegyében évente 400-500 millió forintot költ sporttámogatásokra, az ovifocitól a sakkon át, az asztaliteniszen keresztül a labdarúgásig.”

A korábbi honvédelmi miniszter, Szombathely országgyűlési képviselője, Hende Csaba szerint a városban az is Haladás-szurkoló, aki életében nem járt még meccsen. „Elismerésre méltó a csapat idei jó szereplése, örvendetes, hogy hamarosan leteszik az új edzőpálya alapkövét, és nagyszerű, hogy az ősszel várhatóan átadják a Haladás VSE valamennyi szakosztályának otthont adó Rohonci úti sportkomplexumot, benne az UEFA 4-es labdarúgó-stadionnal. Reményemet fejezem ki, hogy a csapat szeptemberben a szezonnyitó mérkőzést már ott játszhatja.”

Gavalovits Sándor