Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ügynöke megerősítette, Bacca távozna Milánóból!

Sergio Barila az AC  Milan kolumbiai támadójának Carlos Baccának az ügynöke is megerősítette játékosa távozni szeretne Milánóból.

70bacca_1

A Serie A-ban szereplő AC Milan együttesénél a nyári transzferidőszak eddigi legnagyobb játékosmozgását bonyolították le a kínai tulajdonosok. És ezzel még nem ért végett a nagy költekezés, ugyanis még egy támadót mindenképpen igazolna Montella kérésére a milánói klub. A jelöltek között Zlatan Ibrahimovic és Radamel Falcao neve is szerepel. A Milan kolumbiai gólzsákja Carlos Bacca ügynöke szerint távozni szeretne, mivel semmi garancia nincs, hogy a kezdőcsapat tagja lesz az új idényben a kolumbiai támadó.

Nem titok, vissza szeretne térni a Sevillához. Életének egy csodálatos szakasza volt az ottani, ezért menne vissza. Amikor Bacca a Milanhoz jött, ötéves szerződést írt alá, amit szándékában is állt kitölteni, de sajnálatos módon közben változás állt be a tulajdonosi körben és az irányvonalban, mások az elképzelések.”  – nyilatkozta Bacca ügynöke az Estadio Deportivo-nak.

Bacca 2015. júliusában közel 30 millióért igazolt az AC Milan együtteséhez ahol két szezonja során 76 mérkőzésen 34 gólt szerzett. Az előző szezonban a milánói együttes legeredményesebb játékosa volt 13 találattal.

A 30 esztendős kolumbiai válogatott támadó piaci értékét a mértékadó transfermarkt portál 18 millió euróra taksálja.

További legfrissebb átigazoláis híreinket itt olvashatják (KATT)

Kép forrása: goal.com